Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Babyhumor

Publicerad 2010-10-09 09:32:54 i Nytt på bebisfronten,

Vad Nico hittills tycker är skoj är framför allt att bli härmad, att man gör fåniga ljud och pratar med fånig röst. Ganska basic humor. Vissa leksaker kan frambringa ett leende och ibland vet man inte vad han ler åt men han brukar ha bra tajming. Han ler nämligen oftast om han gjort sken av att vara hungrig, man har släpat sig ut i köket och kommer tillbaka med mat som han inte alls vill äta. Han ler även om han kissat på en.
Såklart blir det även leenden och tjoanden om man gungar honom i babysittern, gärna samtidigt som man säger gung gung gung.

Nico har även två lustiga saker för sig. Det ena är att han verkligen äälskar en tavla vi har på vardagsrumsväggen. Är egentligen en Pink Floyd affisch tror jag och föreställer ett antal nakna kvinnor som man ser sittande bakifrån och som kroppsmålats i fina färger. Nico kan stirra på den hur länge som helst och idag log han stort när han såg den.

Det andra är att han drar ett djupt andetag och håller andan lite när man byter kläder på honom och drar något över huvudet på honom. Ser väldigt kul ut. Han gör samma sak i badet om han tror att han skall hamna under vattnet, vilket är mer förståeligt.

Jag hade trott att lillen skulle sova nu s¨å jag kunde smita ner och tvätta håret men det får vänta tills Hampus vaknar för just nu är Nico pigg och busig så får roa honom lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela