Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sjusovaren

Publicerad 2010-11-08 09:40:28 i Nytt på bebisfronten,

Nico har varit väldigt trött de senaste dagarna och har en ganska underlig dygnsrytm. Jag har läst att en bebis i hans ålder skall sova ca 15 timmar per dygn, och det gör han.... men han sover de timmarna i ett sträck i princip.

Han har de senaste dagarna somnat för natten runt 16 och sedan vaknar han bara för att äta några gånger och då halvsover han genom måltiden. Om man går in och tittar till honom kan han öppna ögon lite grann och kika på en och eventuellt le i någon microsekund, men det är all rörelse han orkar med. Är detta normalt eller är han sjuk?
Den vakentiden han har, vilket då är på förmiddagen då han inte sover alls förutom en eller två kortisar, är han för det mesta på gott humör dock.

Så här glad var han nu på morgonen.




Jag och Hampus fick dock en mysig dag igår då vi bara tog det riktigt riktigt lugnt, myste och såg massa StarTrek. Kände mig sådär lite nykär som man kan göra vissa dagar :)

Kommentarer

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-11-08 09:46:47

Vad skönt att han sover så pass bra på nätterna:) Att vara nykär i sin man är ju jättehärligt:)) Vi ses sedan.

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-08 12:53:14

om han sover gott mår han bra! en bebis som sover, är glad och äter mår finfint. det är ju olika hur dom placerar ut sina sovtimmar på dygnet :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela