Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Shopping del 2

Publicerad 2010-11-04 10:55:11 i Shoppat,

Här kommer lite bilder. Har dock inte tagit bilder på strumpor och sånt... är kanske inte så spännande att se. Bilderna är av mindre bra kvalitet och har inte bemödat mig med världens snyggaste upplägg. Sånt hinns inte med när man har en sprallig bebis att underhålla :)


Nicos saker. Han tyckte Barbapapan var superspännande och boken var också kul att titta i. Nagelvårdssetet var super. Med den lilla lilla nagelklipparen kunde jag äntligen få ordning på lillens klor.


Min nya jacka som jag blev supernöjd med (350 spänn) och mina nya vinterkängor (love them). Den rosa fleecejackan köpte jag på ridsportsavdelningen och den stickade tröjan är lång och gosig.


Orkade inte ta kort på jeansen, men här är mysbyxorna i alla fall. Klänningen går även att ha som tunika. Den rosa tjocka polon kostade 50 spänn tror jag och koftan var supermjuk och skön.


Alfons-sparkdräkten har luva vilket egentligen inte är så praktiskt, men kunde inte låta bli för den var så go. Det blå setet tyckte jag om just eftersom jackan vare sig hade luva eller hög hård krage som så många andra bebiskläder. Sedan har vi två par byxor, varav de grå som synes inte är uppackade.


Alla bodys är ouppackade, men de har alla lång ärm. De på första bilden kanske inte är megasnygga men de kostade 10kr styck så är ju super att ha hemma som slit och släng med tanke på hur mycket kläder han kissar ner.

På andra bilden skymtar även en helt vit body. Har köpt likadana på Gekås innan och de är super att ha som basplagg och är av jättebra kvalitet.


Ljusbollarna till fönstret och julstjärnan.

Detta var ett smakprov på vad som inköptes. Mer orkar jag inte fotografera :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-04 11:32:15

Underbart med Ullared där man kan shoppa loss ordentligt!

Vilken storlek har Nico nu?

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-04 12:40:43

jag måste fasen till ullared! när kerstin växt ur sin 56 garderob är det lixåm inte så mycket mer vi har, mest utspritt som man fått i present. jättefina saker!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela