Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lilla trötter eller lilla sjuker?

Publicerad 2010-11-23 11:56:56 i Nytt på bebisfronten,

Har lite ångest just nu. Känner mig lite som en usel mamma. Men saken är den att eftersom jag varit sjuk och trött har jag väl bara tyckt att det var skönt att Nico velat sova mycket så jag kunnat vila, men så idag började väl reflektera över att han faktiskt velat sova nästan hela tiden sedan vaccineringen. Han har inte heller varit helt feberfri någon gång utan legat på gränsen hela tiden.

Så precis när vi nästan bestämt oss för att trotsa snön och åka och köpa pellets till pannan så tänkte jag att jag skulle ta och ringa BVC och kolla. Han har ju ätit bra och inte verkat sjuk på annat sätt så kände att jag säkert bara oroade mig i onödan men att jag ville vara på den säkra sidan.

BVC-sköterskan ville dock rådgöra med en läkare och sedan ringa upp igen, så väntar nu på samtal. Hon sa att det kanske kunde vara en reaktion på vaccinet, men sa inte om detta var farligt eller vad man skulle göra i så fall... så nu är jag mer orolig än jag var innan. Tänk om min plutt är sjuk och jag bara inte fattat det... då hade jag ju känt mig som ett jävla as. Om jag bara legat och tyckt synd om mig själv med min förkylning medan lillen också är sjuk och jag tänkt att det är skönt att han sover....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela