Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ensamt

Publicerad 2010-11-11 19:50:21 i Allmänt,

Hatar när Hampus jobbar sent på kvällarna. Känns så ensamt. Ser på StarTrek men det är inte samma sak när man gör det utan honom.

Dagen har varit ganska långsam för Nico är inne i någon typ av fas. Han sover inte på dagarna knappt alls och är på underligt humör. Detta innebär att han för det mesta skrattar, pratar och är glad om man fokuserar helt på honom, men blir upprörd med en gång om jag gör något annat. Emellanåt blandar han skratt och gråt som en liten galen filur som inte kan bestämma sig för vad han känner. Han pendlar också mellan att ha långa uppehåll mellan måltiderna och att vilja äta en gång i timmen. Nu sover han i alla fall och förhoppningsvis har han somnat för natten.

Den enda bebisfria stunden jag fick idag, då Nico gick med på att sitta och titta på när jag pysslade med mitt, spenderade jag genom att göra lite förberedelser inför Fars Dag. Min familj firar inte direkt denna dag, men eftersom det är Hampus första tänkte jag att man i alla fall får göra det lite speciellt.

Mamma och pappa var snälla och kom förbi med våra nu lagade vinterdäck och lite fika och annat. Var trevligt att få en stunds sällskap också.

Jag begick mord idag också. En spindel. Hampus tycker inte om när jag dödar spindlar men detta var en stor fucking spindel som hängde ovanför Nicos säng. Ovanför hans säng! Det finns gränser. Spindlarna får helt enkelt lära sig att om de vill leva skall de hålla sig borta från min son.

Klockan är inte ens åtta med det känns som det är supersent och funderar på att sova en liten stund. Får se hur det går bara för Nico tycks ha en sådan där natt när han vaknar av att han tappar nappen ganska ofta. Han har inte haft en sådan natt på länge... men som sagt var så är det väl en ny fas eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela