Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Chokladsug

Publicerad 2010-11-01 12:11:35 i Allmänt,

Sitter just nu och är så sötsugen att jag nästan kreverar. I neeeed choklad. Men kan ju inte släpa med lillen till affären bara för det. Så ego är jag inte.

Nico sover nu igen. Han var vaken ca två timmar innan och på glatt humör. Vi tittade i bilderböcker tillsammans. Han älskar att titta i böcker. Lustigt nog tycker han det är jättekul att se djur på bild men i verkligheten riktigt anströnger han sig för att ignorera våra katter. På tre månader har han nog inte tittat på dem en enda gång - inte ens när de nosar honom i ansiktet.

Jag roar mig med att strukturera min inköpslista till Gekås, Ullared. Ni fattar inte vilken nörd jag kan vara..haha... Har till och med målat en karta över stället med en inköpslista för varje avdelning så att jag kan vara riktigt effektiv :D

Sedan skall jag göra en att-göra-lista inför imorgon. Hampus är hemma då så tänkte passa på att få lite saker gjorda. Vill snart ta och åka till Bauhaus också och utnyttja våra presentkort så vi kan fixa ordning trappan inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela