Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

All night

Publicerad 2010-11-10 08:04:50 i Allmänt,

Blidde ingen zombieserie dårå. Det visade sig att det tog på krafterna att skotta så jag somnade. Sov stenhårt typ hela natten. Idag har jag träningsvärk i armarna som faen... och ont i handen... för att jag var klantig och slog i den stenhårt igår.

Hampus tog hand om Nico i natt, men han sov rätt bra... Nico alltså. Han somnade först inte förrän 19.30, vaknade och åt runt 22 och somnade sedan om. Efter det sov han till runt 04. Under hela denna tiden hade Hampus hand om det hela. Jag kunde vakna och ta över när Nico 07 beslutade sig för att det var morgon.

Han är fortfarande lite trött. Sitter och gäspar mellan den glada utropen i babysittern. Tittar förundrad ut på allt det vita i trädgården. Roar sig med tysta små falsettskrik. Ja, han skriker tyst... om något fattar vad det innebär :)

Nu skall jag bara sitta här och halvslöa tills Hampus vill ha frukost. Då blir det bacon och ägg minsann.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-10 10:15:51

hehe mmm det där ordet används flitigt här åxå. man får tänka sej för hehe. min kusins son, hans första ord var "jävlar" som plötsligt kom en dag när det ringde.. haha. detta pga av att pappan, varje gång det ringer hemma lite irriterat säger "jävlar" haha så det snappade lilla sonen upp. komiskt.



tycker bäst om det sista skalet! funderar med på å skaffa en iphone... så man är inte up to date ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela