Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vad gör Knyttet nu?

Publicerad 2010-12-15 11:21:46 i Allmänt,

Hon sitter i sängen och njuter av stillheten när Nico sover och har precis ätit micropasta till frukost. Så e det.

Nico sov bra i natt, men det var jag för trött för att fatta. Gav honom mat vid 2 i natt när han vaknde och han somnade ganska snabbt om. Sedan vaknade jag tre sekunder senare, trodde jag, av att han grät igen. Så jag stoppade in hans napp och var på väg som en zombie tillbaka till sovrummet när jag hörde ett tyst och ynkligt "buhu buhu" från hans säng. Förvånad tittar jag på klockan och inser att den är 6 på morgonen. Min lilla underbara älskling trodde att hans sömniga mamma inte tänkte ge honom någon frukost!! <3
Så han fick mat, somnade om och vaknade vid 9 igen.

Förresten har han listat ut hur man öppnar blöjor, så nu kan han inte vara obevakad i bara blöjor om man inte vill ha kissfest. Han satt i bara blöjorna igår och kraffsade sig i skrevet..haha.. mest för att det prasslade kul tror jag, men vem vet, det kanske var riktigt mysigt. Plötsligt får hans lilla hand tag i tejpen och ritsch så drog han upp den... Hans min var lite triumfartad får jag säga...hade han kunnat vråla "HA!" så hade han garanterat gjort det :)

Idag har jag lite "pappersarbete" av olika slag jag skall försöka ta tag i. Det innebär att skriva olika saker och maila olika saker.

Om ni skall ut på vägarna idag och bor i mina trakter så ta det försiktigt förresten! Körde Hampus till bussen förut och på den korta sträckan såg vi två bilar som kört av vägen, varav den ena tycktes ha snurrat ett helt varv innan den hamnade i diket. Jobbigt nog blockerar en bil vägen precis efter vårt hus så frågan är om vi får post idag och kommer nog ha många lastbilar som får backa tillbaka på vår väg under dagen (tog lång tid att komma hem för fick vänta ut just en lastbil som backade) - för er som undrar ligger ett företag/mindre "fabrik" en bit ovanför oss så det kör stora DHL och Schenker-lastbilar här hela dagarna.... vilket vi äääälskar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela