Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Trevlig dag trots trötthet

Publicerad 2010-12-18 21:58:32 i Allmänt,

Ibland så hjälper det så mycket att bara komma ihåg att prata, och att man är två. Så lätt att man glömmer bort det i sin trötthetsframkallade irritation. När morgonens hopplöshet lösts upp fick vi både myst lite och städat. Nico har under dagen varit på toppenhumör och mest bara busat och tjoat hela tiden med två små sovpauser.

På kvällen kom lillebror och hans tjej Anna och vi åt god middag och hade jättetrevligt. Var riktigt kul att ha besök och sitta och prata och känna sig som en människa igen. Annars känner man lätt att man tappat sig själv och "bara är mamma" nu för tiden.

Nico mumsade i sig risgröt idag. Det gillar han riktigt mycket. Han somnade redan runt 18 men vaknade till för kvällsmat 19. Dock vaknade han 21 igen och ville äta och inte alls somna om. Hade ett riktigt sjå innan han slutligen kunde koppla av. Han var inte ledsen utan ville bara inte sova.

Nu skall Hampus sitta och göra lite musik och jag skall strax ta och sova för Hampus skall ha första delen av natten, och han till och med skall ta tiden runt 4 i natt då Nico oftast är som värst. Kan ju dock hoppas att natten blir bättre än vanligt. Imorgon skall jag också börja ge Nico sitt mat-mål tidigare på dagen då jag läste i mammagruppen idag att man tydligen skall undvika att ge på kvällen eftersom det är större risk för magknip då - något BVC glömde säga till mig.

Imorgon blir det nog en slapp dag. Hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela