Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Levande död

Publicerad 2010-12-09 08:39:09 i Allmänt,

Kanske inte en fullskalig zombieinvasion men känner mig ändå mer död än levande just nu... men innan vi går in på det så vill jag säga TACK! till min underbara mamma och pappa som hämtade Hampus vid bussen sent igår kväll så jag slapp dra upp plutten ur sängen.

Hampus kom hem strax efter 23. Vi måste, låg och pratade och såg lite film eftersom vi ändå vill ha lite tid tillsammans innan han skall åka iväg. Klockan blev 01 och då vaknade Nico och ville ha mat. Matade honom och försökte sedan somna.

Fick sova tills 03 ungefär och efter det var det bara det ena efter det andra av napptappningar, mardrömmar (som Nico hade alltså), katter som kraffsade på dörrarna, matningar...etc. Fick väl kanske några minuters sömn här och var men plötsligt var klockan 07 och Nico var tvärpigg och ville upp ur sängen.

Huvudet värker, jag mår smått illa, hela kroppen bara skriker efter att sova för tillfället. Vid 14 skall jag köra Hampus till Stenungsund. Innan dess måste jag hinna äta och tvätta håret... Life

Kommentarer

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-12-09 09:46:05

Jobbigt läge! Tyvärr kan vi inte hjälpa dig idag:(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela