Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Isigt

Publicerad 2010-12-17 09:05:21 i Allmänt,

I natt fick jag kanske sova 45 min i sträck som mest. Nico vaknar heeela tiden och är ledsen. Jag misstänker dock nu att det kan vara tänder på gång.. med tanke på att när jag kom in en gång i natt så låg han och tuggade som en galen hamster med rabies på bitringen  i ena änden av hans snuttekanin. Vilt uppspärrade ögon och bara TUGG TUGG TUGG.

På vägarna utanför är det ren blankis typ. Rekommderar ingen som måste att ge sig ut på vägarna, men jag var tvungen för jag skulle köra min make till bussen.

Vaknar i morse och ser på klockan.

Jag: Hampus, skulle inte jag köra dig till bussen idag?
Hampus: Jo, men det är tjugo minuter kvar och jag klär på mig snabbt
Jag: Eeh...jo, men jag och Nico då??
Hampus: Oj fan.. tänkte inte på det...

Hoppa upp ur sängen. Mata Nico i raketfart... men som tur var så var han inte så hungrig just då. Byta blöja... och inte så tursamt nog var den full av bajs. På med kläder... tjoff tjoff. Ut till bilen vars rutor är täckta av is som bara bitvis går att få bort. Får köra och se ut genom en liten isfri ruta... Som tur är så är det inga andra bilar ute så kan köra aslångsamt och försiktigt (förutom bilen precis bakom oss då.. taskigt läge för honom).

Hann till bussen i alla fall. Fast var lite läskigt när anti-spinn-symbolen blinkar hysteriskt från instrumentpanelen som om den skriker till mig: DET ÄR HALT! DET ÄR HALT!

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-17 09:46:12

tänk vad bra att du HAR antispinn och antisladd ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela