Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

(God) Morgon

Publicerad 2010-12-30 09:11:56 i Nytt på bebisfronten,

I natt har jag fått sova två timmar sammanlagt, och inte i ett sträck. Nico har vaknat ungefär en gång i halvtimman i snitt, men ibland oftare. Oftast vill han bara ha sin napp, vill att man skall ta bort filten han dragit över huvudet eller bara att man lägger honom tillrätta men ganska ofta ville han äta lite också.

Vid 6 ville han upp men lyckades få honom att somna om en stund med mig i sängen för jag för trött för att ens hålla upp ögonen. Nu är han dock vaken och han har inte varit på gott humör alls tills jag satte honom i hans gåbil och stöttade upp med en kudde så han sitter bättre. Nu sitter han och pillar lite på aktivitetsbrädan.

Han hostar en del så han är nog inte helt frisk. Om det fortsätter så här blir det nog inte mycket till nyårsfirande för vår del. Man kan inte gärna be någon passa ett barn som vägrar sova och mest bara är ledset. Känns trist att missa fest hos lillebror dock, men kommer väl fler tåg om det skulle vara så. Får diskutera saken med Hampus och mamma och pappa, och se om han kanske kryar på sig tills imorgon.

Nu hoppas jag på att Hampus inte kommer hem alltför sent och inte är alltför bakis för jag har ingen som helst energi kvar i kroppen. Huvudet värker och ögonlocken känns som om de är gjorda av bly. Dessutom snorar jag med en hel del.
Ååååh vad jag hoppas lillen mår bättr snart. Nästa vecka åker Hampus iväg i tre dagar på grund av begravning och om Nico är likadan då så kommer jag kollapsa.  Just nu är han nöjd dock. Gåstolen var rolig tyckte han. Fast han börjar gnugga sig lite i ögonen så har jag tur kanske han går med på att sova lite till om en stund.

Hmm.. undrar om han har ont i sitt öra, eller om han bara upptäckte det precis.. för han sitter och pillar på det och drar i det hela tiden.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-30 11:22:50

hoppas du sover gott just nu!!!



hehe ja asså hon för oväsen, pratar å grejjar förnöjt. hade hon illvrålat hade jag tagit upp henne. fast inte på en gång ;)

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-30 17:47:55

frstn... kerstin drar sej massor i öronen (som om dom inte stod ut tillräckligt hehe) så hon har iaf helt klart hittat sina öron...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela