Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Detta lilla underbara monster

Publicerad 2010-12-18 09:51:54 i Nytt på bebisfronten,

Nico sov några timmar i sträck i natt i alla fall... om det var 24-03 eller 01-03... sedan väckte skitkatten honom. Han somnade dock om en timme och vaknade 04 och Hampus matade honom. Sedan lyckades dock inte Hampus få honom att somna om så jag fick gå upp. När jag kommer in ligger Nico i sin säng och asgarvar, och jag känner att det här är fan kört. Efter låång tid och efter att ha försökt allt (kändes det som): Mer filt, mindre filt, med napp, utan napp, byta blöja, filt vid huvudet, bort med filten vid huvudet, nalle vid ryggen, nalle framför, nalle ovanför, hand på ansiktet, hand på pannan, speldosa osv osv så sliter jag i ren frustration av mig mitt nattlinne och ger till honom...haha. Och se på fan, det hjälpte. Med mammalukt (mammasvettlukt snarare hehe) i näsan somnade han och sov till 07. Då åt han, somnade och vaknade sedan 09.

Förresten är det underligt att det aldrig är svårt att få honom att somna om efter morgonmålet, nästan. Men runt 04 är det alltid värst. Hade han kunnat prata tror jag det hade låtit något i stil med detta:

"Nämen hallååå morsan...haha...shit vad trött du ser ut, värsta schleeten typ....haha... Men ååh kom igen nu! Vi dygnar! Kom igen! Faaen va seg du e... lamo"

"Men snälla Nico... det är natt nu.. du skall soova"

"Je je je...ok då"  (dyker ner med huvudet i kudden)

(hoppar upp igen) "Hahahaha... gick du på den lätte? Du trodde att jag somnade? Erkänn!! Hahaha... "

Nu väntar jag på att Hampus skall orka gå upp så vi kan fixa i ordning hus och framför allt oss själva inför att lillebror med tjej kommer på liten julmiddag sen.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-18 11:03:35

har tyvärr inget bra å komma med mer än att vi hoppas att nico snarast blir sej själv igen <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela