Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dålig uppdatering

Publicerad 2010-12-14 22:56:57 i Allmänt,

Har varit lite kass på att blogga det sista dagarna känner jag. Få inlägg och ganska dåligt innehåll, men har lite mycket att tänka på nu. Man skall inte prata om pengar sägs det, och det skall jag inte heller göra, men de har en tendens att påverka ens mående.

Mycket annat att tänka på också. Beslut som måste fattas. Saker som måste tas tag i. När det blir för mycket har man en tendens att bli stum inombords och så kan man inte få något gjort alls.
Som tur är har jag förutom en underbar man och en underbar son även helt fantastiska föräldrar. Min underbara, underbara mamma ställer upp så himla mycket just nu och hjälper oss när Hampus behöver komma hem från jobbet sent. Så oerhört tacksam!

Dagen har anars varit ganska lugn, men Nico är lite ur fas just nu. Han är trött och inte lika glad som vanligt även om han har sina busiga stunder. Han vill inte riktigt äta som vanligt heller och han kräks ganska mycket vilket varit ovanligt det sista... så lite orolig blir man. Kanske har det bara lite mycket för honom det sista och kanske kan han känna av min oro över saker och ting.

Känns i alla fall skönt att jag är klar med julklappsinköp och så nu, så kan slippa tänka på just den saken i alla fall. Bara att hålla tummarna för att allt annat skall lösa sig med. Ägarna till bilen jag körde på skulle ha ringt idag, men det har de inte gjort så får se vad som händer.

Nu skall jag sova strax för känner mig helst slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela